Turer og aktiviteter i Lofoten » Våre fisketurer i Lofoten

Fisketurer i Lofoten

Fisketurer i Lofoten

Bli med på en av våre fisketurer i Lofoten, og opplev tradisjonene som har gjort Lofoten så kjent. På våre turer er opplevelse og historie også i fokus. Man kan nesten si at disse turene er en vandring gjennom historien fra start til slutt!
– Vi kan med stolthet si at vi er en 100 % lokal bedrift som drives av brødre som er født og oppvokst i Svolvær. Vi gir deg lokal historie og tradisjon.

Kom og bli med på fisketur og opplev den fantastiske Lofoten-naturen. Les mer om våre forskjellige turer nedenfor.

Lofotfiske

Bli med på vår fisketur og fang din egen fisk! Underveis vil du oppleve Lofotens skjærgård med bratte fjell, holmer og bukter. Vi ser ofte havørn, skarv og annet dyreliv…

    les mer

Skreifiske

Skreifiske finner sted hvert år i perioden februar til april, og er en stor hendelse i Lofoten! Tusenvis av mennesker kommer til Lofoten i denne årstiden for å oppleve dette fantastiske eventyret…

    les mer

Fra og med denne sommeren kjører vi en liten konkurranse med pengene tilbake til den som har tatt det flotteste bildet fra turen, og deler det med oss. Du kan tagge vår instagram konto på bildet du legger ut eller sende bildet på mail, – om du ønsker å delta.

Pin It on Pinterest