Trollfjord Sea Eagle Safari
Turer og aktiviteter i Lofoten » » Havrafting » » Trollfjord Havørn Safari

Trollfjord Havørn safari fra Svolvær

Trollfjord Havørn safari tar deg til det mest besøkte reisemålet i Lofoten om sommeren, inkludert noen korte stopp på øyer og holmer på veien for litt bakgrunnshistorie. Guiden har mye erfaring fra området og vil stoppe steder der det er mulig å få havørnen på nært hold. Vi prøver å legge til rette for at man skal få tatt noen flotte bilder underveis.

Ved siden av den unike naturen er Trollfjord også kjent for Trollfjordslaget, som er sentralt i den nordnorske fiskehistorien. Historiene om Trollfjorden har fasinert og inspirert en rekke kjente forfattere og kunstnere. Noen eksempler på det er Johan Bojer med boka “Den siste Viking”, og Gunnar Berg med sine arbeider om Trollfjord-slaget.

På turen til Trollfjorden kjører vi gjennom Raftsundet, som har en veldig stor konsentrasjon av havørner. Dette er den største ørnen i Nord-Europa, med et vingespenn opptil 2,65 m. Hvis vi er heldige, kan vi også se hvaler, niser og sel. Havøren kan vi så og si garantere, mens de andre artene er en hyggelig bonus.

Havørnsafari til Trollfjord, passer for hele familien og tar 2 timer. Hvis du vil ha en privat tur eller en gruppetur tilbyr vi også dette hele året, men da på forespørsel.

Fra og med i sommer gir vi pengene tilbake til den som tar det fineste bildet fra turen til Trollfjord. For å bli med holder det at du tagger instagramkontoen vår på bildet ditt når du legger ut. Alternativt kan du sende bildet på e-post til oss.

Praktisk informasjon

Sted:

Avgang fra Sjømannsgata 5, Svolvær
Oppmøte 25 minutter før avgang.

Varighet:

2 timer

Pris:

Voksen: 750 kr
Barn: 500 kr

Tilleggsinformasjon:

Bestilling på forespørsel i lavsesong,
1. september til 19. juni.

Sikkerhet har alltid vår høyeste prioritet. Er du for eksempel gravid eller har ryggproblemer anbefales ikke denne turen. I så fall ta gjerne en titt på våre andre turer .

Sikkerhetsutstyr, hansker og balaclava får du låne av oss, men vi anbefaler å bruke ekstra varme klær utenfor sommersesongen.

Se bilder fra Trollfjord Havørn Safari

Pin It on Pinterest