Trollfjord Havørn Safari

Turer og aktiviteter i Lofoten » Havrafting » Trollfjord Havørn Safari

Havørn safari fra Svolvær

Trollfjord Havørn safari tar deg til det mest besøkte reisemålet i Lofoten om sommeren, inkludert noen korte stopp på øyer og holmer på veien for litt bakgrunnshistorie. Guiden har mye erfaring fra området og vil stoppe steder der det er mulig å få havørnen på nært hold. Vi prøver å legge til rette for at man skal få tatt noen flotte bilder underveis.

Ved siden av den unike naturen er Trollfjord også kjent for Trollfjordslaget, som er sentralt i den nordnorske fiskehistorien. Historiene om Trollfjorden har fasinert og inspirert en rekke kjente forfattere og kunstnere. Noen eksempler på det er Johan Bojer med boka “Den siste Viking”, og Gunnar Berg med sine arbeider om Trollfjord-slaget.

På turen til Trollfjorden kjører vi gjennom Raftsundet, som har en veldig stor konsentrasjon av havørner. Dette er den største ørnen i Nord-Europa, med et vingespenn opptil 2,65 m. Hvis vi er heldige, kan vi også se hvaler, niser og sel. Havøren kan vi så og si garantere, mens de andre artene er en hyggelig bonus.

Havørnsafari til Trollfjord, passer for hele familien og tar 2 timer. Hvis du vil ha en privat tur eller en gruppetur tilbyr vi også dette hele året, men da på forespørsel.

Fra og med i sommer gir vi pengene tilbake til den som tar det fineste bildet fra turen til Trollfjord. For å bli med holder det at du tagger instagramkontoen vår på bildet ditt når du legger ut. Alternativt kan du sende bildet på e-post til oss.

Praktisk informasjon

Sted:

Avgang fra Sjømannsgata 5, Svolvær
Oppmøte 25 minutter før avgang.

Avganger fra 09:30, 13:00 og 16:00.

Varighet:

2 timer

Pris:

Voksen: 850 kr
Barn: 600 kr

Tilleggsinformasjon:

Bestilling på forespørsel i lavsesong,
1. september til 19. juni.

Sikkerhet har alltid vår høyeste prioritet. Er du for eksempel gravid eller har ryggproblemer anbefales ikke denne turen. I så fall ta gjerne en titt på våre andre turer .

Sikkerhetsutstyr, hansker og balaclava får du låne av oss, men vi anbefaler å bruke ekstra varme klær utenfor sommersesongen.

Se bilder fra Trollfjord Havørn Safari

TripAdv
Go2Lofoten Snapchat

QR to Snapchat

Våre turer

Skreifiske

Februar – April
Skreifiske i Lofoten finner sted hvert år i tidsperioden fra Februar til April når store mengder av den arktiske torsken kommer fra Barentshavet og til Lofoten for å gyte.

Trollfjord Havørn Safari

Trollfjord Havørn safari tar deg til det mest besøkte reisemålet i Lofoten om sommeren, inkludert noen korte stopp på øyer og holmer på veien for litt bakgrunnshistorie..

Lofotfiske

Dersom du ønsker å teste ut Lofotfiske på den grundige måten ombord på en sjark, har du her en unik mulighet. Du vil kunne fiske etter alle de tradisjonelle fiskene som torsk, sei og makrell, men man skal aldri se bort ifra at noe annet biter på heller.

Chartertur

På denne turen skreddersyr en tur for deg akkurat slik du vil ha den, og i det tempoet du ønsker. Ta med bedriften, familie og venner til Lofoten og bli med oss ut på det legendariske Lofothavet med vår verneverdige 69 fot store, vakre og meget velholdte Collin Archer skøyte fra 1951.

Pin It on Pinterest