Bli med på Lofotfiske

Lofotfiske i Vestfjorden

Dersom du ønsker å teste ut Lofotfiske på den grundige måten ombord på en sjark, har du her en unik mulighet. Du vil kunne fiske etter alle de tradisjonelle fiskene som torsk, sei og makrell, men man skal aldri se bort ifra at noe annet biter på. Vi lever i spenningen.

Underveis vil du oppleve Lofoten med bratte fjell, holmer og skiver. Vi ser ofte mye dyreliv i form av havørn, skarv og ærfugl. Og med litt hell, kan vi til og med se hvaler, niser og en sel eller to.

Lofoten er kjent for sine rike fiskeforekomster, så sjansen for å få noe på kroken er med andre ord svært gode. Vi får ofte torsk, sei, hyse, longe og makrell. Sild, uer, steinbit, breiflabb og flyndre er også vanlige fiskesalg å få, og i blant fanger vi også kveite.

Inkludert i Lofotfiske pakken er selvfølgelig god veiledning av vårt mannskap, både når det gjelder fiske, fiskeutstyr og sikkerhetsprosedyrer.

Ønsker du å ha med fangsten din hjem, kan du selvsagt det. Vi kan filetere den på sjøen, og så kan du tilberede deg en deilig middag når du kommer hjem.

Fiskeutstyr, flytedress og redningsvest er også inkludert. Det anbefales å ha på seg varme klær ettersom det kan være frisk luft og noe kjøligere temperatur ute på sjøen i Vestfjorden.

Varm drikke serveres om bord.

Fra og med denne sommeren kjører vi en liten konkurranse med pengene tilbake til den som har tatt det flotteste Lofotfiske -bildet, og delt det med oss. Du kan tagge vår instagram konto på bildet eller sende bildet på mail om du ønsker å delta.

Praktisk informasjon

Sted:

Avreise fra Sjømannsgata 5, Svolvær. Fremmøte 10 minutter før avreise.

I løpet av sommeren har vi daglige avganger for bestilling 09.00 og 14.00. 

Varighet:

3-4 timer

Pris:

Voksen: 850 kr
Barn: 500 kr

Tilleggsinformasjon:

Disse fisketurene er tilgjengelige fra mai til januar. For fisketurer i februar til april, ta en titt på «Lofotfisketur».

Se bilder fra Lofotfiske

Våre turer

Skreifiske

Februar – April
Skreifiske i Lofoten finner sted hvert år i tidsperioden fra Februar til April når store mengder av den arktiske torsken kommer fra Barentshavet og til Lofoten for å gyte.

Trollfjord Havørn Safari

Trollfjord Havørn safari tar deg til det mest besøkte reisemålet i Lofoten om sommeren, inkludert noen korte stopp på øyer og holmer på veien for litt bakgrunnshistorie..

Lofotfiske

Dersom du ønsker å teste ut Lofotfiske på den grundige måten ombord på en sjark, har du her en unik mulighet. Du vil kunne fiske etter alle de tradisjonelle fiskene som torsk, sei og makrell, men man skal aldri se bort ifra at noe annet biter på heller.

Chartertur

På denne turen skreddersyr en tur for deg akkurat slik du vil ha den, og i det tempoet du ønsker. Ta med bedriften, familie og venner til Lofoten og bli med oss ut på det legendariske Lofothavet med vår verneverdige 69 fot store, vakre og meget velholdte Collin Archer skøyte fra 1951.

Pin It on Pinterest