Chartertur med M/S Hestøy

Chartertur med M/S Hestøy

Skreddersydd tur for grupper

Ta med bedriften, familie og venner til Lofoten og bli med oss ut på det legendariske Lofothavet med vår verneverdige 69 fot store, vakre og meget velholdte Collin Archer skøyte fra 1951. Denne nostalgiske båten er verdens største seilende Colin Archer skøyte, og innehar fantastiske sjøegenskaper!

På denne turen skreddersyr en tur for deg akkurat slik du vil ha den, og i det tempoet du ønsker. Du kommer med andre ord til å kunne se og oppleve de stedene som passer dine behov og ønsker best.

Det vil være aktuelt å ta turen innom steder vi vanligvis ikke rekker over med et stramt tidsskjema. Noen eksempler kan være Brettesnes, Henningsvær, Raftsundet, Gimsøystrømmen eller Risvær. Vi er åpne for forslag og kommer selv gjerne med tips basert på våre erfaringer.

Turen kan også tilpasses slik at det blir en heldagstur med fisking, oppankring og en bedre selvfisket middag.

M/S Hestøy har en kapasitet på opptil 60 passasjerer.

Fra og med denne sommeren kjører vi en liten konkurranse med pengene tilbake til den som deler det flotteste bildet med oss. Du kan tagge vår instagram konto når du legger ut bildet der eller sende bildet på mail, om du ønsker å delta.

Practical information

Oppmøte:

 Sjømannsgata 5, Svolvær
25 minutter før avgang. 

Varighet:

Fleksibel

Pris:

Forespør

Sesong: Hele året.

Alt utstyr inkludert. 

 

Send forespørsel

See pictures from Chartertur

TripAdv
Go2Lofoten Snapchat

QR to Snapchat

Våre turer

Skreifiske

Februar – April
Skreifiske i Lofoten finner sted hvert år i tidsperioden fra Februar til April når store mengder av den arktiske torsken kommer fra Barentshavet og til Lofoten for å gyte.

Trollfjord Havørn Safari

Trollfjord Havørn safari tar deg til det mest besøkte reisemålet i Lofoten om sommeren, inkludert noen korte stopp på øyer og holmer på veien for litt bakgrunnshistorie..

Lofotfiske

Dersom du ønsker å teste ut Lofotfiske på den grundige måten ombord på en sjark, har du her en unik mulighet. Du vil kunne fiske etter alle de tradisjonelle fiskene som torsk, sei og makrell, men man skal aldri se bort ifra at noe annet biter på heller.

Chartertur

På denne turen skreddersyr en tur for deg akkurat slik du vil ha den, og i det tempoet du ønsker. Ta med bedriften, familie og venner til Lofoten og bli med oss ut på det legendariske Lofothavet med vår verneverdige 69 fot store, vakre og meget velholdte Collin Archer skøyte fra 1951.

Pin It on Pinterest