Turer og aktiviteter i Lofoten » Havrafting » Midnattsol Havrafting

Midnattsol Havrafting

2 hours

Svolvær

Local Guides

895 kr

Midnattsol Havrafting

Midnattsol Havrafting er en spennende reise som tar deg ut på havet og innom øyer og bukter som blir enda flottere i midnattsol. Steder som viser Lofoten fra sine aller beste sider.

Når midnattsolen ligger på sitt laveste ser man utrolig flotte farger over landskapet. Farger og landskap som er så unike at de sammen har gjort Lofoten til den populære destinasjonen det har blitt. Med andre ord blir det meget gode forhold til å ta flotte bilder.

​Midnattsol havsafari starter fra kaien i Svolvær sentrum og vil ta deg innom steder som for eksempel Skrova, Oddvær, Skjoldvær, Haversand, Brettesnes og Grundstad. Fra båtens posisjoner kommer vi til å se midnattsolen gå ned bak Lofoteveggen.

​Men det ikke bare midnattsol og havrafting som er i fokus. Opplevelse og historiefortelling er også en betydelig del av konseptet. Faktisk kan man si at denne turen er en reise gjennom historien. Noe vi også har fått svært gode tilbakemeldinger for.

Vi kommer til å bruke all erfaring vi har samt vår sterke tilknytning til Lofoten for å gjøre din opplevelse så god som mulig. I samarbeid med deg og naturen. Målet vårt er som alltid å skape uforglemmelige minner for den nysgjerrige.

Fra og med denne sommeren kjører vi en liten konkurranse med pengene tilbake til den som har tatt det flotteste midnattsol havrafting -bildet, og delt det med oss. Du kan tagge vår instagram konto når du legger ut bildet der eller sende bildet på mail, om du ønsker å delta.

Praktisk informasjon

Sted:

Avreise fra Sjømannsgata 5, Svolvær.
Oppmøte 30 minutter før.

Varighet:

2 timer

Pris:

Voksen: 895 kr
Barn: 500 kr

Tilleggsinformasjon:

Midnattsol havsafari har daglige avganger mellom 20. juni og 1. august. Vi tar også imot private forespørsler.

Sikkerhet er vår høyeste prioritet. For gravide eller personer med store ryggskader/ryggsmerter kan vi ikke anbefale denne turen. Hvis det er tilfelle for deg så er du mer enn velkommen til å bli med på noen av våre andre turer. Hvis du er usikker kan du kan ta kontakt med oss. Vi gir alltid vår ærlige mening, uansett.

Sikkerhetsutstyr er inkludert i pakken, men gjerne ta på et ekstra lag klær ettersom kan være litt kjøliger på havet.

Se bilder fraMidnattsol Havrafting

Pin It on Pinterest