Fiske i midnattsol

Fiske i midnattsol

På denne turen tilbyr vi fiske i midnattsol der formålet er å gi deg en unik naturopplevelse i særdeles rolige omstendigheter. Midnattssol er et fantastisk fenomen som kan oppleves om sommeren. I Lofoten er den veldig strek og varmer godt i kinnene selv om temperaturene er lavere enn i sydlige strøk.

Når midnattssolen har beveget seg til det laveste over horisonten kan du oppleve nydelige farger i de vakre omgivelselsene vi har tenkt oss til. Denne turen vil uten tvil gi deg en opplevelse som er vanskelig å finne andre steder. Og selvfølgelig, minner du sent vil glemme.

Vi kommer til å ta deg til steder der det både er gode forhold for midnattsol, og samtidig steder der vi vet av erfaring at det står fisk. Når det gjelder typer av fisk kan man forvente hovedsaklig sei, torsk og makrell. Men det er også mange andre fiskearter som kan finne på å bite på kroken. I tillegg som en bonus hender det at vi ser dyreliv underveis, som for eksempel hvaler og ørn.

Før turen får du en kort sikkerhetsgjennomgang. Utstyr som flytedresser, redningsvester og fiskeredskaper er inkludert i prisen. Mannskapet vårt vil hjelpe deg med uansett hva det måtte være og ta rollen som guider på en profesjonell måte.

Fra og med denne sommeren kjører vi en liten konkurranse med pengene tilbake til den som har tatt det flotteste bildet fra turen, og deler det med oss. Du kan tagge vår instagram konto på bildet du legger ut eller sende bildet på mail, – om du ønsker å delta.

Praktisk informasjon

Sted:

Avreise fra Sjømannsgata 5, Svolvær. Fremmøte 10 minutter før avreise.

Varighet:

3 timer

Pris:

Voksen:  950 kr
Barn:  600 kr

Se bilder fra Fiske i Midnattsol

Pin It on Pinterest